Salgs- og leveringsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse på varer, købt på Pink-noise.dk.

Pink-noise.dk ejes af Skumhuset, CVR-nr. 39333678, Sindalsvej 45 Risskov, tlf. 86131477 og e-mail mail@skumhuset.dk.

Alle aftaler indgås på dansk.

Betaling og levering

Vi modtager betaling med Dankort, Visa, MasterCard.

Vi trækker først beløbet, når varen afsendes. Er der tale om en specialfremstillet vare, trækkes betalingen, når udførelsen påbegyndes.

Har du bestilt flere varer, og er en af varerne i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når den afsendes.

Priserne er angivet i danske kroner. Prisen for fragt lægges oveni prisen. Du vælger fragtform i slutningen af betalingsforløbet. Der kan evt. pålægges betalingsgebyr afhængig af den valgte betalingsform.

Varen vil blive leveret 2-3 uger efter dit køb, dette gælder kun for varer som vi har på lager ved bestillingstidspunktet.

Varen bliver leveret med GLS eller PostNord efter eget valg.

Varer købt via webshop på Pink-noise.dk leveres kun til adresser i Danmark. Varer bestilt ved personlig henvendelse leveres til det meste af Europa, Grønland og Færøerne.

Fortrydelsesret

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via vores webshop på pink-noise.dk. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Du har ret til at fortryde en aftale 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får varen i fysisk besiddelse.

Har du bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Undtagelser til fortrydelsesretten

Du har dog ikke fortrydelsesret ved køb af varer fremstillet efter dine specifikationer.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten

Hvis du fortryder et køb skal du give os besked herom. Du kan kontakte os ved at sende et brev, en e-mail  eller tage telefonisk kontakt til os, hvor du oplyser, at du fortryder købet.

Du kan tage kontakt på følgende kontaktoplysninger:

Pink-noise

Sindalsvej 45, 8240 Risskov.

Telf: 86131477.

Mail: mail@skumhuset.dk.

Du kan ikke fortryde ved at nægte modtagelse af varen, eller undlade afhentningen af varen, uden samtidig at give besked om, at du fortryder købet.

Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger

Du har 14 dages fortrydelsesret. Fristen på de 14 dage starter fra den dag du modtager varen. Vi dækker ikke omkostningerne for returporto.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du skal selv betale for returneringen af varerne.

Udgifterne til returnering af varen forventes højst at beløbe sig til 500kr.

Tilbagebetaling af pengene

Når du fortryder et køb, refunderer vi det fulde beløb for varen. Leverings omkostningerne vil ikke blive refunderet.

Beløbet tilbagebetales senest 14 dage efter vi har modtaget varen retur, eller dokumentation for at varen er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan, og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Du må derfor ikke klippe mærker eller lignende af. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må, eller kan i en forretning, og vi derfor ikke ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handels værdi, tilbagebetaler vi ikke købs beløbet.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt track and trace nummer.

Reklamation – Hvis der er noget galt med varen

Hvis der er en mangel ved en vare, fx en materiale eller fabrikations fejl, finder købelovens regler anvendelse.

Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leverings tidspunktet ved at henvende dig til os på mail@skumhuset.dk eller 86161477.

Vi beder dig om at oplyse så detaljeret som muligt, hvad problemet er.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl oplysning om fragtomkostninger samt evt track and trace nummer.

Klageadgang

Kan vi ikke blive enige om behandling af reklamationen, kan du evt. indgive en klage til Center for klageløsning, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, www.forbrug.dk. Klagen kan indgives ved at udfylde en klageformular via www.minsag.forbrug.dk.

Lovens standardfortrydelsesformular https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=160666#Bil3,